Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Het wellness center is gevestigd in Kuala Tahan, Maleisië. Het project omvat een royale spa met diverse luxueuze appartementen waar de gasten geheel tot rust kunnen komen. De gebouwen zijn zelfvoorzienend ontwikkeld vanwege de locatie van het project. Het wellness center is namelijk gelegen hoog in de bergen van Kuala Tahan. De basis van het gebouw bestaat uit een stalen casco met houten vloer-, wand- en dak-elementen.

Vanwege het vochtige klimaat kunnen de gebouwen zichzelf voorzien van water. Het vangt regenwater op, reinigt het en slaat het schone water op in tanks voor later gebruik in de appartementen en spa.

Duurzame bouwmaterialen die gebruikt zijn voor het project zijn Biowood & Hennep isolatie. Biowood composiet hout is duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Het is een goed alternatief voor hout met toegevoegde voordelen zoals duurzaamheid en sterkte. Het beste van alles is dat Biowood weinig onderhoud vereist en milieuvriendelijk is, wat betekent dat het product zijn omgeving minimaal belast en opgaat in de natuur vanwege zijn natuurlijke uitstraling.

Hennep is afkomstig van de hennepplant. Hennep isolatie is een bouwmateriaal van industriële vezelhennep. Het is uitzonderlijk duurzaam. Door het toepassen van hennep isolatie draag je een steentje bij aan de vermindering van de globale CO2-uitstoot. Hennep is een volledig natuurlijk isolatiemateriaal met uitstekende isolerende eigenschappen. Het is de basis voor natuurlijk comfort en kan daarom prima toegepast worden als milieuvriendelijk isolatiemateriaal.

Designis

Neem contact op

Interieur-, Bouwkundig-, Grafisch & Ruimtelijke vormgeving

Groningen, The Netherlands
Email: info@designis.nl
Phone: +31 6 15 32 37 04

Best bekend als bouwkundig- en interieurontwerp adviesbureau.          Gegroeid door het werken aan diverse bouwprojecten variërend van  particulier tot projectontwerp.