Valkenhof

Valkenhof

Protestandse Kerkelijke Gemeente | Beilen | zalencentrum | januari 2015 – september 2015

Wat begon als een afstudeerproject is uitgelopen tot het eerst voltooide individuele project. Een volledig interieur ontwerp voor de volgende onderdelen: kleur- en materiaaladvies voor de  wanden, maatwerk kasten, meubilair, raambekleding, bewegwijzering, accessoires tot het unieke vloerontwerp.

De kleurrijke vloer is tot stand gekomen door de wens van de kerkraad. Het gebouw moest spontaniteit, huiselijkheid en moderniteit uitstralen. Het ontwerp is gebaseerd op de ontstane routing in het Valkenhof. De looplijnen van deur naar deur zijn de basis en vormen de grijze oppervlakken. De overgebleven vlakken zijn ingekleurd in frisse kleuren gerelateerd aan de eerst bloeiende voorjaarsbollen en geven een knipoog aan de frisse start voor de kerkelijke gemeente.

error: Helaas deze optie is uitgeschakeld.